Quynh Trinh Nguyen, B.Sc. MSc
Wintersemester 2019
200130 SE Anwendungsseminar: Entwicklung und Bildung - Zur Auswertung von Verhalten, und Gehirnaktivität in Eltern-Kind Interaktionen

Nguyen, T., Kayhan, E., Schleihauf, H., Matthes, D., Vrticka, P., & Höhl, S. (2019). Neurobehavioural synchrony during mother-child problem solving: A dual fNIRS-study. Postersitzung präsentiert bei Budapest CEU Conference on Cognitive Development, Budapest, Ungarn.

Nguyen, T., Kayhan, E., Schleihauf, H., Matthes, D., Vrticka, P., & Höhl, S. (2018). The effects of caregiving on bio-behavioral synchrony. Postersitzung präsentiert bei 3rd Lancaster Conference on Infant and Early Child Development, Lancaster, Großbritannien / Vereinigtes Königreich.

Nguyen, T., Kayhan, E., Schleihauf, H., Matthes, D., Vrticka, P., & Höhl, S. (2018). The effects of caregiving and attachment on neural synchrony in mother-child interactions. 4th International Conference of the European Society for Cognitive and Affective Neuroscience, Leiden, Niederlande.

Nguyen, T., Kayhan, E., Schleihauf, H., Matthes, D., Vrticka, P., & Höhl, S. (2018). Brain-to-brain synchrony in mother-child interactions: The effects of caregiving and attachment. Postersitzung präsentiert bei 8th IMPRS NeuroCom Summer School , Leipzig, Deutschland.

Nguyen, T., Kayhan, E., Schleihauf, H., Matthes, D., Vrticka, P., & Höhl, S. (2018). The effects of caregiving and attachment on bio-behavioural synchrony in mother-child interactions. Postersitzung präsentiert bei 2nd Workshop of the Scientific Network "Understanding others", Köln, Deutschland.

The role of physiological synchrony for attachment.

Quynh Trinh Nguyen (Vortragende*r), Drew Abney (Autor*in), Bennett Bertenthal (Autor*in), Stefanie Höhl (Autor*in)
6 Jul 2020

Aktivität: VorträgeVortragScience to Science

Effects of physical proximity and touch on mother-infant synchrony

Quynh Trinh Nguyen (Vortragende*r), Drew Abney (Vortragende*r), Bennett Bertenthal (Vortragende*r), Stefanie Höhl (Vortragende*r)
12 Sep 2019

Aktivität: VorträgeVortragScience to Science

Neural synchrony in caregiver-child interactions: The role of interaction quality

Quynh Trinh Nguyen (Vortragende*r), Hanna Schleihauf (Autor*in), Ezgi Kayhan (Autor*in), Daniel Matthes (Autor*in), Pascal Vrticka (Autor*in), Stefanie Höhl (Vortragende*r)
9 Sep 2019

Aktivität: VorträgeVortragScience to Science

Neural Synchrony in Caregiver-Child Interactions: The Role of Attachment and Sensitivity

Trinh Nguyen (Vortragende*r), Ezgi Kayhan (Vortragende*r), Hanna Schleihauf (Vortragende*r), Daniel Matthes (Vortragende*r), Pascal Vrticka (Vortragende*r), Stefanie Höhl (Vortragende*r)
23 Mär 2019

21 Mär 201923 Mär 2019

Aktivität: VorträgeVortragScience to Science

Quynh Trinh Nguyen (Vortragende*r), Ezgi Kayhan (Autor*in), Hanna Schleihauf (Autor*in), Daniel Matthes (Autor*in), Pascal Vrticka (Autor*in), Stefanie Höhl (Autor*in)
20 Jul 2018

Aktivität: VorträgeVortragScience to Science

Face-to-face and brain-to-brain: Effects of meternal attachment, caregiving, and sensitivity on mother-child neural synchrony.

Trinh Nguyen (Vortragende*r), E. Kayhan (Vortragende*r), Hanna Schleihauf (Vortragende*r), Daniel Matthes (Vortragende*r), Pascal Vrticka (Vortragende*r), Stefanie Höhl (Vortragende*r)
30 Jun 20183 Jul 2018

T: +43-1-4277-47468